counting days

Followers B2B

Thursday, June 27, 2013

Doorgift: Pocket Yasin

Alhamdulillahhh....doorgift saya dah siapp!! yeah!! 
comel lak tue..aduhai..jatuh cinta. Saya nak bagi customized pocket yasin (DIY), kekacang+kurma dari arab dan rempah ratus...kos??? dalam rm1.50 each. So far, yasin dan sticker yang dah siap. Uncang kain net beli nak dekat2 wedding nanti. Kekacang dan rempah ratus pun sama. Mula-mula ingat nak letak dalam box yang saya jual tu, tapi tak muat pulak...



Pocket yasin nie, saya tempah online jer. Saiz 4x3"...hasilnya memang marvelous. Saya tempah 1000keping.  Majlis khatam, berinai, nikah, sanding..semua bagi yasin jer..senang citer. Untuk non muslim, saya standby choc untuk deorang..tapi, tak ramai pun kawan2 non muslim. Yang penting, semua yang datang meraikan, akan dapat ole2 yang sama..tak kira pangkat atau status. heeee~~

Untuk rombongan pengantin lelaki, bagi extra..kacang putih ipoh mali..kita promote ipoh siket. hehe tengok lah macam mana. Masih dalam perancangan lagi..

13 comments:

  1. Replies
    1. thanx..hehe design sendiri tau. ;)

      Delete
    2. Kreatifnya awak. Saya ada tag awak kat entry ni

      http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2013/06/giveaway-saya-suka-photobooth-props.html

      Delete
  2. senang kan bg same doorgift je semua acara.. xyah nak pening2 sgt... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul3x..alang2 yasin pun dah print lebih kan. untuk org kuat majlis dan bridesmaid, boleh la beli somthing special..untuk kenang-kenangan..ikut bujet.

      Delete
  3. cantekk..plan nak bg yasin jugak masa kawen nnt..dpt pahala lbeh skit :)

    ReplyDelete
  4. ramai dh bg benda ni..banyak faedah kan.. =)

    ReplyDelete
  5. Assalam sis..boleh share template..really appreciated
    halogena83@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Assalam, awak bley sy dapatkan softcopy yasin x? Email sy anahuzuaf@gmail.com... thank awak...

    ReplyDelete
  7. salam, awak buat yasin sendiri? boleh saya dapat softcopy yasin tu? email sy ctjelita@gmail.com btw thank you

    ReplyDelete
  8. Salam. Awk bole ke sy nk dptkn soft copy yassin tu dr awk.. email sy nurhanisah.husin@gmail.com.. tq awk

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum.. boleh ke sy nk dptkn softcopy yaasin.. asrulshue@gmail.com.. tq

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. boleh ke sy nk dptkn softcopy yaasin.. asrulshue@gmail.com.. tq

    ReplyDelete