counting days

Followers B2B

Sunday, September 1, 2013

Template Sticker DOORGIFT MURAH!!

Hai semua. Lama tak update blog..tengok list komen kat inbox..wahhhhh..banyak betul. Sorry yer, lambat reply. Disebabkan ramai yang tanya and minta tolong saya design sticker untuk doorgift, saya mintak maaf..saya memang busy sekarang dan tak dapat nak tolong.

Tapi, saya boleh bantu dengan cara nie. Saya boleh buatkan template sticker dengan nama korang & pasangan. Saiz pun mengikut request. TAPI..terhad untuk 1 design jer. Design di bawahhhh..design yang memang saya buat sendiri untuk event saya bulan 12 nanti. Memang ramai yang puji, ramai yang mintak template, ramai yang puas hati jugak. Bila saya beri template kosong, ada yang request tolong letak nama.

SO, saya akan tolong la. Saya buatkan template ini dengan nama korang, caj hanya RM10. Thats all..murah sangat-sangat. Dapat solve problem semua..kan? hehe boleh refer link nie..dan gambar2 nie yer. Berminat? tinggalkan emaill..thanx and daaaa..=)





54 comments:

  1. whoaaa...tu yg best jadik org creative. boleh buat business. all the best dear~

    sya da tempah jar skali ngn sticker. kalaw X mesti SYa tempah. sbb murah kan =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq2..ramai yang request. so, penat jugak nak tolong satu-satu.. heee lagipun, tak mahal mana pun =)

      Delete
    2. boleh x email saye juge
      maisarahmutalib@gmail.com

      Delete
  2. Assalamu'alaikum sis.

    nak jugak :)

    masniza.mn@gmail.com

    tQ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak juga.,nie email sy., sakinahkhairjuhari@gmail.com..tq

      Delete
  3. mmg cun lepas guna punch scallop tu..hihi

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum. Hi awak. Sy baca entry ni
    http://saya-mahu-kahwin.blogspot.com/2013/05/print-kad-kahwin-cantik-dan-murah.html

    and nk tanya kat mana awk print ye?
    Kindly reply my email. Thanks (:
    dzulyizyan@gmail.com

    ReplyDelete
  5. Salam dear,

    Kami ada buat giveaway wedding veil

    http://gerobokadria.blogspot.com/2013/09/gerobok-adria-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. salam u...
    diy utk wedding card ktne print murah n cantik..
    share dsign yg u buat...:-)
    sy sukela tgk awk diy sndri utk mjlis awk..mmg bley cut kos..
    leh x u share smua ape2 yg u diy kt sy...u sent email...tenkiu u...:-)
    ayu.sprillaz@gmail.com
    if u xkbrtn..bleh x u sent no cntct u..sng ckit sy nk bhbung dgn u...mudh ckit urusan...:-)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum...Salam ukhuwah tuan punya blog=)...Cik Cloud following you ya..jom blogwalking and follow blog Cik Cloud jugak... Cik Cloud ada sediakan khidmat tempahan kad kahwin, sticker, tag, bunting, papperbags dll..jom singgah and follow blog Cik Cloud ye...thnx =)
    http://www.cloudimagine.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Hi..boleh email kat sy gak? sweet sticker tu.. :)
    eve.salmat@gmail.com

    ReplyDelete
  9. assalam.... nk order sis....

    ReplyDelete
  10. boleh email template sticker tu x?and print kat mane ye?tq

    ReplyDelete
  11. blh email template x??
    nora_2556@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. nak jgk blh..^^
    cikblacky@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Hi..boleh tolong email template? erni_roshaidah@yahoo.com

    Thanks =)

    ReplyDelete
  14. Salam..boleh email sy pasal sticker print dan juga detail psl kad kawin bajet tu.

    Email saya; undersky_gurlz@yahoo.com

    Terima kasih

    ReplyDelete
  15. dear..nak jugak
    email ye..
    ismaliza708@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Assalam....dear nk juga templet sticker tu...mcm menarik je.boleh buat tuk befday anak...he3
    email saya : sitisarahahmad@gmail.com
    terima kasih.

    ReplyDelete
  17. sis yg baek aty....
    Please email saya templet sticker yg santek tuu
    Pleaseee....
    faridatul_nain@yahoo.com

    ReplyDelete
  18. please email saya..fnurnadia@yahoo.com

    ReplyDelete
  19. salam, boleh x emailkan template ni kt sy..email sy syahirah.jusoh@gmail.com.
    thanks

    ReplyDelete
  20. salam dear...blh tak nak template ni jgk...email sy suria1402@yahoo.com...tq ye!!

    ReplyDelete
  21. nak jugak boleh x?

    faiza_miswan@yahoo.com

    ReplyDelete
  22. Assalamu'alaikum sis.nak jugak :)

    nurfa89@gmail.com

    ReplyDelete
  23. Dear boleh bgtau sz brpa hrga u ambil utk buat sticker ni..tolong email ke shazidar@ yahoo.com

    ReplyDelete
  24. scallop beli mana?
    email sy oniedegraphy@gmail.com
    ASAP yer.
    thanks helping

    ReplyDelete
  25. Salam, awak . Nak mohon share template boleh x? Scallop tu beli mana ya? Ini email saya : ainmarzuki@rocketmail.com

    ReplyDelete
  26. boles share template tu? tq.
    asmahmohdjaapar@gmail.com

    ReplyDelete
  27. blh quote utk saya 1500pcs + postage ke penang sticker ni

    ReplyDelete
  28. Salam...blh share kat sy...? Email w_nizzaty21@yahoo.com

    ReplyDelete
  29. boleh share tak farraainni@yahoo.com

    ReplyDelete
  30. salam, bleh share tak?? emel nhafizah02@gmail.com

    ReplyDelete
  31. sis, emailkan jgk
    ccivic87@yahoo.com

    ReplyDelete
  32. salam dear.. boleh tolong emelkan saye templat tu jgk? tanx dear :)
    sagacious_colleen@yahoo.com

    ReplyDelete
  33. salam dear.. boleh tolong emelkan saye templat tu jgk? tanx dear :)
    yayangfarhana@gmail.com

    ReplyDelete
  34. salam sis..blh tlg emailkan template tu jgk? so nice! thank you so much <3
    nurazniazreen@yahoo.com

    ReplyDelete
  35. Salam sis.
    boleh emailkan kat sy juga?
    Dgn kad kawin skali :)
    Thanks bykbyk

    Furzannegoh@hotmail.com

    ReplyDelete
  36. Salam sis.
    boleh emailkan kat sy juga?
    Dgn kad kawin skali :)
    Thanks bykbyk

    Furzannegoh@hotmail.com

    ReplyDelete
  37. Salam sis.
    boleh emailkan kat sy juga?
    Dgn kad kawin skali :)
    Thanks bykbyk

    Furzannegoh@hotmail.com

    ReplyDelete
  38. Salam sis, emailkan kt sy ye.. thank you sgt.. ctnuha218@gmail.com

    ReplyDelete
  39. salam sis,, bole email kat sy jugak ye.. cara2 nak buat sticker tu.. n barang ape yg diperlukan.. leeyaashiyaariffin@gmail.com
    trimas sis.. :)

    ReplyDelete
  40. As salam sis,

    boleh email dekat saya jugak tak.. nora_maney86@yahoo.com

    tq so much ye sis..

    ReplyDelete
  41. As salam sis,

    boleh email dekat saya jugak tak.. nora_maney86@yahoo.com

    tq so much ye sis..

    ReplyDelete