counting days

Followers B2B

Wednesday, October 30, 2013

Kad Kahwin DIY Dah Siap...

Akhirnya, siap jugak kerja-kerja DIY Kad Kahwin.. pihak lelaki dah lama selesai. Untuk belah saya yang tertangguh gara-gara kes tukar tempat. Hasilnya...taraaaaaaaaa!!! Puas hati. Simple. Murah. Penuh Kasih Sayang. total duit yang dikeluarkan untuk sekeping kad 0.38sen. hihihi

Dah boleh edar + posto2 minggu nie.. Alhamdulillah =)

14 comments:

  1. murah je dia punya kad kawen.. save bajet (^_^)

    ReplyDelete
  2. buat sendiri ke sis :) . nice . nak tempah boleh :)

    ReplyDelete
  3. boleh email saya untuk print card murah2 ni..TQ
    nescafe76fadhlina@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. hai...
    bole email template wedding card & Monogram Stamp nie x?
    asmazulkifly@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. hi..nk mnta tlg emailkan pada saya tempah tempah kad khwin tu. majlisnye bulan 11 ni..terima kasih
    nrulhayati@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Waa.. Camne ek nk printing sendiri? blurenciel@gmail.com

    ReplyDelete
  7. salam sis..email saya plz? asilaakma at gmail dot com

    ReplyDelete
  8. Salam. Boleh emailkan tmpat print lad kahwin kat sy? gewmiza@gmail.com
    tq :)

    ReplyDelete
  9. Salam..boley emailkan tempat print kad kahwin dan templete kad n monostamp? zianorazrina@gmail.com t.kasih ;)

    ReplyDelete
  10. email please at nurulhafizatulainee@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Good blog! You have described in a nice way.
    Thanks for sharing this information.
    kadkahwinprinting

    ReplyDelete