counting days

Followers B2B

Sunday, May 12, 2013

Liebster Award

Assalamualaikum pembaca semua.

Taw tak apa itu LIEBSTER AWARD??
Award ni untuk blogger baru yang followers kurang dari 200. Saya dicalonkan oleh Haida-safera. Tq darling. hehehehe

So, kalau nak cuba, jum3x..for fun. Kat bawah ada rules untuk join benda nie. Baca elok2 yer..laling2 ku sekalian 





Rule Number One:
List 11 facts about yourself.
1. Saya anak ke 4 dari 6 beradik.
2. Saya suka try benda baru.
3. I love to make friends
4. I suka warna hijau.
5. Paling rapat dengan ABAH.
6. Bila i memasak during weekday, husband akan buat keje-keje laundry. hahahahaha!
7. Selalu tertarik dengan lelaki tinggi hehe
8. Sangat mengejar cita-cita..impian tinggi.
9. Suka makan choc, kek, ais krim..semua yang menggemokskan. ahaha
10. Tak suka ular dengan cicak. eeewww!!
11. Impian nak jadi lecturer, isteri serta ibu mithali, anak solehah...aminnnnn

Rule number 2:
Answer the 11 questions given to you.

1. Nama saya seperti di dalam kad pengenalan ialah...
_ _ _ _ _ _ _ _    _ _ _ _ _  BINTI MOHD YUSOF

2. Saya berumur?
27 TAHUN

3. Saya tinggal di..?
PERAK

4. Saya anak yang ke x dari brp adik beradik?
KE 4 DARIPADA 6

5. Saya suka masak?
BOLEH LA...AHAHA

6. Takut pada serangga?
TIDAK..SAYA SUKA SANGAT..

7. Kenderaan pertama saya?
BASIKAL KIKI

8. Lulus ujian memandu pada kali berapa?
YUP..OF COZ.

9. Cinta monyet pertama?
ZAMAN SEKOLAH RENDAH..TAPI, TAK SUKE PUN KAT MAMAT TU..

10. Tempat yang paling ingin dilawati?
SWITZERLAND

11. Jika saya seorang stalker, apa yang akan anda cari?
ENTAH LA..APA2 PUN BOLEH

Rule number 3:
Create 11 new questions for the bloggers you nominate.

1) Siapa nama kawan baik anda?
2) Nyatakan bulan kelahiran anda dalam kalendar Islam?
3) Kereta idaman anda?
4) Apa aset terbesar yang anda miliki?
5) Suka tidur tak?
6) Filem hindustan yang anda suka?
7) Pasangan selebriti yang anda rasa sweeeeeeeeet?
8) Ada business?
9) Apa kelebihan anda?
10) Dimana tempat anda ingin HONEYMOON?

Rule number 4:
Thank the person who nominated you and link back their blog.
-selesai-

Rule number 5:
Choose 5 bloggers with 200 or less followers to nominate.
1. Blogger -> aishahazamywedding
2. Blogger -> nanafarhanapakeh
4. Blogger -> mainkahwinkahwin
5. Blogger -> www.hikayatcinta.com


Rule number 6:
Go to each blogger's page and let them know about the award.

2 comments: