counting days

Followers B2B

Monday, March 25, 2013

Calon-Calon Wedding Doorgift

1) Kekacang dari Mesir diletakkan dalam plastic box macam kat bawah nie. KOS: RM2. Kena bungkus dulu kacang dalam plastic, baru letak dalam bekas. Tampal sticker. Renyah siket..tapi memang valuabe sebab kacang dari mesir kan..memang sedap pun. Mahal kat sini..


2) Pengepit kuku. KOS: RM1.50. Tampal sticker..siap!


 3) Yassin Pocket. KOS: RM1. Boleh bungkus dalam karung net, tampal sticker. Simple jer..orang baca, kita dapat pahala.



Telur memang wajib bagi. Untuk budak2, bagi choc jer. Perlu ke kita bagi makanan sebagai doorgift ek?? Saya macam nak bagi dua-dua..tapi over budget. So, nak pilih salah 1 di atas.

9 comments:

  1. salam dear..
    promosi stiker 2013..:)

    http://miszatie.blogspot.com/2013/03/tag-sticker-promotion-2013.html

    ReplyDelete
  2. kalau utk non-muslim, kena bg bunga telur je laa kan... xleh laa bg yassin kalau nak buat tu as doorgift..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula yang buat saya berfikir 2x nie.. Kalau untuk non muslim, kena bagi benda lain. Tapi, jemputan saya, paling ramai pun 10 orang kut non muslim.

      sekarang terfikir nak gabungkan idea 1 dgn 3. Tapi kena cari packaging lain..untuk non muslim, bagi kekacang dgn telur pun ok kot.

      Delete
  3. katner awak cari personalized yaasin rm1? murah gilerr

    ReplyDelete
  4. boleh email saya detail tak, plan nak order 100 pcs transparent box small dcutehanz@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. saya nak order 100pcs sticker yg 1.5inci tu brape RM? boleh emal kat saya rinieabdullah@gmail.com

    ReplyDelete
  6. sya nk doorgift yg ketip kuku tu brape ye

    ReplyDelete