counting days

Followers B2B

Tuesday, April 16, 2013

DJ and Karaoke untuk Wedding

Hari ni, nak share dengan B2B semua pasal DJ pulak. Saya dah cop Shahril Entertainment. Haaa..untuk B2B Perak, boleh la risik2 guna khidmat Shahril Entertainemnt nie. Kawan2 saya memang ramai dah guna khidmat dia, and semua bagi feedback +ve!!!


Ini dia orang nye!!

Actually, dia ni kawan masa sekolah. Sama2 jadi MC, sama2 famous kat sekolah dulu..cewah2. Memang dah nampak bakat dia..talented. So, try la..Saya memang dah sah2 cop dia!!! Pilih tarikh lain yer..heheh dengar cite, bln 5-6 dah fully booked. Siapa cepat dia dapat!!!!


CEPATTTTTTTT. Klik link kat atas kalau nak ke FB beliau!!!!!


8 comments:

  1. Adeiiii.. Cik Pia xdpt DJ lg ni.. help2....

    ReplyDelete
    Replies
    1. CONTACT LA Shahril NIE..dia ok, saya bagi jaminan. nak saya tolong deal pun boleh:)

      Delete
    2. boleh jgk.. try tnya kn.. tp, event 1 jun tau..huhuhuhu...

      Delete
    3. Cik Pia, dah tanyakan. Tapi, tarikh tu dah ada org booked. huhu

      Delete
    4. itulah.. event 1 jun mmg dah fully booked.. dun wori.. Alhamdulillah, cik pia da dpt dj...

      Delete
    5. oh..tarikh hot tu. eheheh bestnye..:)

      Delete
  2. Sya wed bLn12. xawal sangat ke kLw book skang?

    pstu kan, Shahril boLeh control slide x? sya plan nk play vid nikah.. advise jp yang..bLurr nih
    Sya skang kene limit internet usage. so nk search sane sini xbLeh.. iskk =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmm..mungkin boleh bincang dgn dia. kalau laptop letak kat meja DJ, should be no problem. Dia pun dah berpengalaman..mcm2 event dia cover, bukan wedding je.

      Cik orked, saya pn wedding bulan 12..malam. Dah booked dengan dia. Dia cakap, kalau tarikh yg sama, siang..dah org booking dah. Haa..maksudnya, nak booking lagi awal lagi bagus..hehe

      Nak saya tanya kat shahril tak?

      Delete