counting days

Followers B2B

Sunday, April 14, 2013

Progress: HASIL TANGKAPAN! RESTOCK!

Seperti yang dijanjikan, dah berjaya beli beberapa barang untuk Wedding Preparations. 7 bulan je lagi..kena kejar laju2 nie, hehe Jum tengok jum! Teruja!!!!



1) Rotary Cutter - Benda ni sangat berguna untuk potong kertas, kain cotton, kain net..potongan sharp. hqrga rm36 je. nak yang brand bagus, cari OLFA.  


2) Button untuk corsage dan rozet. kalau ada nak order kat saya pun boleh, saya tolong belikan. Tapi postage tanggung sendiri la yer.

3) Pin ni pun untuk corsage jugak..

4) Kain net untuk bunga telur

5) Rambu Ramba untuk bantal hantaran 

6) Riben untuk bunga telur..

7) refill gam tembak dengan pembaris tebal+lebar

8) Ini kain untuk bantal hantaran. Kain mahal wo! Kualitas punya..tapi dapat murah sebab remnant.. TIPS, cari kat kamdar, bahagian kain langsir..RM5 per meter je.


8) Pearl, benang dan kain felt. Nak order kain felt, atau nak saya belikan pearl, bolleh aje..postage tanggung sendiri.:)

9) Span untuk bantal hantaran....RM7.50. Mahal la. Ada 1 tempat tu, harga RM5 jer..aduhaiii...

5 comments:

  1. salam, pm sy utk transparent box tu bleh? email sy aniss_anissa@ymail.com

    ReplyDelete
  2. semangat!... sara lg bbrp bulan.. masih merangkak.. bantal hantaran sajo dh hmpir siap.. bhuahahahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. semangat! hehehe harap2 minggu nie ada hasil..

      Delete