counting days

Followers B2B

Sunday, April 14, 2013

Sticker Paper - Mirrorkote (A4)


Ada sesiapa tak yang nak beli sticker paper? Saya nak let go sticker paper saya 1 pack. Bukan sebab kualiti tak bagus. KUALITI SUPERB! Yang x superb nye..my printer. Buat hal pulak. So, nak taknak terpaksa letgo. Huuuuu~~~

Saiz macam nie, bungkusan pun dalam kotak keras macam nie, takkan rosak bila pos.

Harga asal saya beli RM28. Murah je sebab beli kat kedai borong. Tapi saya nak let go RM25 sahaja. Baru sehelai je guna. Kuantiti ada 99pcs lagi. Saiz A4. Mirrorkote..maksudnye sticker paper yang licin punya (cantik).

Apa korang nak buat dengan benda nih??? Haruslah banyak fungsinya..esp utk B2B. Yang mana ada printer, boleh print sticker sendiri untuk DIY doorgift, kad kawen, TQ tag, Badge dll.
So, siapa nak..tinggal email ye. 1st come 1st serve.


5 comments:

  1. Salam,

    Nak tanya, kat mna ek beli borong sticker paper ni? Sebab nak pkai banyak utk adik punya wedding bulan 8 ni....

    Thanks

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam. saya beli kat tay trading...

      Delete
  2. salam sis.. masih ada lagi ke sticker ni? sy berminat..

    rina_ellisa@yahoo.com

    ReplyDelete
  3. salam..dah terjual ke sticker paper tu..kalau ade lg sy nk beli

    ReplyDelete
  4. Printer biasa boleh ka untuk sticker paper dan nak tanya sikit ink paper ada yg khas ka kalau nak print guna sticker paper.. TQ

    ReplyDelete