counting days

Followers B2B

Saturday, April 27, 2013

Shopping Barang Kahwin di Ayer Hitam



Teruja jugak singgah ayer hitam..dah hampir setahun lebih tak menjenguk. Ada banyak shop lot baru..kepada yang nak banyak pilihan, memang ini la tempatnya. tapi kalau yang nak murah, saya tak suggest korang turun Ayer Hitam.

Baik la shopping di KL atau Nilai. Harga riben saya beli di KL 45sen, kat sini harga RM2.50. Riben RM1 di KL, kat sini harga RM4. Mau terkeluaq biji mata tengok..siap tanya untuk kepastian. Tapi, memang itulah harganya. Gile mahal!!!!!!!!!

Kalau cookies jar..kat sini ok..range harga rm.080-1.90. Banyak pilihan...hasil tangkapan saya malam tu..hmmmm...

GAMBAR DI ATAS JE LA. ahahahaha takde yang bekenan. Turun KL lagi bagus.

3 comments:

  1. Sonoknya shopping. Hehehehe. Mcm memurah jep...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok barang jugak sarah..kalau riben, memang mahal kat sana.

      Delete
  2. Ok, tq sharing. Baru tw. Papepun, tq citer pasal perbandingan harga. Kinah tgh usha2 nak cari barang majlis.

    ReplyDelete